';

COACHING

balans i oss själva och i vårt liv

Om Coaching

Coaching hjälper dig att gå från ett nuläge till ett nytt önskat läge. Vad ditt nuläge är spelar egentligen ingen roll. Det kan vara ett problem som du vill komma till rätta med, men det kan lika gärna vara något som du vill utveckla och göra ännu bättre eller en dröm du inte vågat förverkliga – förrän nu!

Med hjälp av kraftfulla frågor får du tänka till och hitta din egen bästa väg. Det viktigaste av allt är att hitta den rätta målbilden som motiverar just dig till en förändring i ditt liv oavsett om det gäller t ex karriär, hälsa, träning, kost, relationer, självkänsla eller stresshantering.

Vi bokar en inledande konsultation och därefter gör vi ett upplägg som passar dig. Ett vanligt upplägg för att fullfölja en förändring är en serie om 5 träffar a 55 min/gång.

Det finns även de som väljer en livscoach att återkomma och ta stöd av lite nu och då under hela livet.

Priser:

  • 790:-
  • 5-kort 3740:-
  • Helg 900:-
Om Karin

Karin är Cert. Coach, stressmanager och hälsoinspiratör. Hon föreläser och håller i workshops och utbildningsdagar kring hälsa, personlig hållbarhet, stress, balans i livet, mental träning m m. Med en bakgrund inom skolan som högstadielärare och rektor under många år har Karin en stark förankring i pedagogik och brinner för utbildning och utveckling.

Karins mission är att ge empowerment till unga och vuxna att må och fungera bättre!

telefon: 073-987 00 96
mail:
karin@tullingehalsokalla.se