';

WORKSHOPS & EVENTS

Kalendarium

Qigong och Luohan Workshop
3/11 kl 9:00-12:00
Qigong och Luohan - Höstlovsworkshop
Qigong är en kinesisk terapeutisk metod som kombinerar mjuka rörelser, mental koncentration och andning för att öka och stärka energin i kroppen och sinnet.

Vi kommer att undervisa ett program som heter ” de åtta juvelerna” men även smakprov från systemet Luohan.

”De åtta juvelerna” är en gammal kinesisk qigongmetod bestående av åtta fristående rörelser som är utformad att passa alla oavsett fysisk nivå. Den är lätt att ta till sig för er som vill träna regelbundet hemma.
Vi som undervisar är Elias Palma, sjukgymnast och Mattias Åberg, naprapat. Vi tog tillsammans hit dessa stilar av qigong 1998 för vårat eget intresses skull. Sedan 2003 driver vi föreningen ChoyLeeFut i Nacka där vi undervisar traditionell kungfu och qigong.

Var: Tullinge Hälsokälla, Sadelmakarvägen 10, 146 33 Tullinge
Datum: Söndag 3/11 kl 9:00-12:00
Pris: 395:-

Workshop - Feel good 4 real
9 nov 14.00-16.00
Image
Kom och lär dig enkla verktyg för att må bra i din vardag! Ge dig själv en skön lördag med föreläsning kring hälsa, konkreta övningar för att må bra och ett avslutande yogapass med meditation

När: 9 nov 14.00-16.00
Var: Tullinge Hälsokälla, Sadelmakarvägen 10, Tullinge
Kostnad: 275 kr inkl. fika och yogapass
Föreläsare: coacherna Karin Kavmark och Åsa Godeau

Friday Night at THK - Fredagsmys!
15 november 18.00-20.00
Fredagsmys på THK
Pris: 295 kr/person

Välkommen på fredagsmys deluxe hos oss! Vår hudvårdsterapeut Veronica pratar hållbar hudvård och du får prova på ekologisk hudvård från M Picaut som finns till försäljning. Under kvällen kommer du få koppla av och komma ner i varv med en avslappning och enkel meditation med Karin. Katarina lär ut en skön sittande massage för rygg, axlar, nacke, huvud och ansikte. (Vi masserar varandra två och två.) Du bjuds även på en god, nyttig hälsodrink och lite gott tilltugg under kvällen. Fredagsmys när det är som bäst!

Stresshanteringskurs
5 tisdagar 16.00-17.30 - 19/11, 3/12, 17/12, 14/1, 28/1
Image
Stress är i grunden både positivt och nödvändigt, men riskerar att göra oss sjuka när den blir omfattande och långvarig. Idag vet vi mycket om hur stress fungerar och vad den gör med oss. Kunskapen om vad vi kan göra för att hantera stressen finns också, men det krävs arbete. Nya insikter kring vanor, tankar och känslor behöver kombineras med praktiska övningar i att faktiskt göra på annat sätt för en bättre balans i livet och en god hälsa.

Kursen lämpar sig för individer som börjar känna av stressens negativa effekter, som känner att man är farligt nära gränsen, eller som vill skaffa sig redskap innan man kommer dit. Kursen kan även köpas in till ett företags anställda och genomförs då lokalt på företaget på tider som vi kommer överens om. Reseersättning kan tillkomma beroende på plats.

Kurstillfällen: 5 tisdagar 16.00-17.30 – 19/11, 3/12, 17/12, 14/1, 28/1
Pris: 1700 kr/person
Max antal deltagare 8 personer. Det krävs 5 personer för att kursen ska starta.

Workshop - Att sätta mål som tar dig dit du vill
18 januari 14.00-16.00
Image
Vart vill jag och varför – och hur tar jag mig dit?
Coacherna Karin Kavmark och Åsa Godeau bjuder in dig till workshop med frågeställningen.
Hur kommer det sig att vi inte lyckas hålla de där nyårslöftena? Har du någonsin kommit på dig själv med att upptäcka att du gjort avsteg från det du hade lovat dig själv att förändra/förbättra/börja med eller sluta med? Då är den här workshopen för dig! Du får hjälp med att sätta mål som verkligen leder till förändring. Du vill kanske sätta upp mål inom träning, kost, karriär, relationer eller din egen personliga utveckling? Redan under lördagen påbörjar du din resa på vägen till ditt mål. Utbyte av tankar och erfarenheter kommer stärka dig i vart du vill och varför och hur du ska nå dit.

När: 18 januari 14.00-16.00
Var: Tullinge Hälsokälla, Sadelmakarvägen 10, 146 33 Tullinge
Kostnad: 275 kr
Föreläsare: coacherna Karin Kavmark och Åsa Godeau
Ev. frågor: kavmarkshalsaochutbildning@gmail.com

Workshop - Balans I Livet - Hur Hittar Man Den?
Lördag 15/2 14:00-16:00
Image
Balans i livet pratar man ju ständigt om, men vilken balans menar vi egentligen? Balans mellan vad? Vad är det för saker som just du vill balansera?

Vad är fundamentet till din balansbräda? Vad får den att tippa över och vart tippar den då? Hur skulle du vilja att det var? Vad har hindrat dig hittills?

Många frågor och tänk att alla svaren finns där inom dig redo att komma ut med hjälp av lite enkla verktyg!

Välkommen på en workshop där coacherna Karin Kavmark och Åsa Godeau ger värdefulla tips och praktiska konkreta verktyg för att just du ska hitta dina svar.

När: Lördag 15/2 14:00-16:00
Var: Tullinge Hälsokälla, Sadelmakarvägen 10, 146 33 Tullinge
Kostnad: 275 kr, inkl. fika
Föreläsare: coacherna Karin Kavmark och Åsa Godeau
Ev. frågor: kavmarkshalsaochutbildning@gmail.com