';

THK:s Kickstart Hösten 2022!

Man kan nu boka den och starta när som helst

Vill du kickstarta din hälsa och behöver stöd i att komma igång, hitta motivation och fullfölja?

Låt oss vara ärliga, ibland är det svårt att ta sig i kragen…

Vi vet alla att vi kanske borde röra på oss mer och äta bättre, men det kan ibland vara lättare sagt än gjort när vardagen är svår nog att få ihop ändå.

Behöver du någon som håller dig i handen och ömsom piskar, ömsom lockar dig att fortsätta för att det ska bli gjort? Som hjälper dig att hitta din motivation för ett starkt och friskt liv?

Med vår Kickstart får du hjälp av Emma och Karin som kommer ha fokus på just dig och att du ska lyckas.

Detta ingår i vår 10 veckors Kickstart hösten 2022, med start 5 september (v. 36-45):

Hälsoenkät – innan de 10 veckorna startar fyller du i en digital enkät kring din livsstil, vanor i vardagen kring kost, motion, stress samt vad du önskar få ut av kickstarten.

Individuell coaching – 3 x 60 min (på plats eller online). Din coach Karin hjälper dig med den mentala delen och vad som kan vara stödjande respektive hindrande i processen, t ex motivation, drivkraft, tankar och känslor om dig själv och din förmåga. Med utgångspunkt i hälsoenkäten tar ni fram en tydlig och motiverande målbild för den hälsoförändring du vill åstadkomma. På uppföljningarna följer ni upp och håller motivationen uppe ända in i mål.

Träning med PT – 10 x 30 min (första och sista tillfället är 60 min). Din personliga tränare Emma ser till att du tränar på en nivå som är lagom utmanande. Första och sista tillfället gör ni tester för rörlighet, styrka och kondition. Med utgångspunkt i testerna och i hälsoenkäten skräddarsyr Emma ett träningsupplägg som passar dig och dina behov och mål. Utöver ett PT-pass på plats/vecka får du även förslag på övningar att göra hemma.

Gruppträning – klippkort 10 ggr att användas på drop-in i vår träningsstudio eller på onlinepass under de 10 veckor kickstarten pågår. Vi erbjuder pilates, yoga, mobility, bootcamp m m och har morgon-, lunch- och kvällspass. Drop-in finns på alla kurser som inte är fullbokade vid terminsstart.

Kostrådgivning – 3 x 55 min (på plats eller online). Du får tillgång till ett verktyg där du loggar din kost under perioden. Med hjälp av det analyserar din kostrådgivare Emma dina kostvanor och hjälper dig planera din kost för att må bra och nå dina mål. Ni tittar t ex på att du får i dig tillräckligt mycket av olika näringsämnen och att du ligger på en lagom energibalans i förhållande till dina hälsomål.

Extra bonus: när du bokar vår Kickstart får du en rabattcheck på 50% på en massagebehandling 30 min hos Emma.

Pris totalt för 10 veckor: 5.490 kr

(Värde: 10.830 kr)