';

OM PILATES

movement heals

Moreover, such a body freed from nervous tension and over-fatigue is the ideal shelter provided by nature for housing a well-balanced mind that is always fully capable of successfully meeting all of the complex problems of modern living.
Joseph Pilates
VÅRA TJÄNSTER
Personlig Träning

Du tränar tillsammans med en personlig instruktör både på matta och i maskiner – reformer, wall unit, wunda chair och high chair. Här tar du din träning till en ny nivå och programmet anpassas efter dina behov.

Mattklasser

Klassisk pilatesträning på matta där du använder egna kroppsvikten i ett flöde som utmanar styrka, balans, smidighet och koordination.

Ju högre upp i nivå du kommer, desto mer utmanas också din kondition.

Tower Klasser

Maskinträning i grupp om 6 personer. Träna i den maskinpark som inom pilates benämns Apparatus. På grund av den unika utformningen av Joseph Pilates maskiner kan vi både skapa motstånd och utmana kroppen, samtidigt som den ger ett stöd och jobbar som en partner. Vi jobbar i Tower Units.

Anpassade klasser

Pilatesklasser som anpassas till olika behov och skeden i livet.

Seniorpilates 

Rehabpilates

GravidPilates

MammaPilates

Läs mer om våra olika klasser här

Pilates Apparatus

enbart 4 platser, krav på att ha tränat en längre tid hos oss eller i en annan studio som undervisar i klassisk pilates! Vi kommer att använda oss av reformern, high chair, wunda chair, ladder barrel och cadillac, träningen kräver att man känner igen övningarna någorlunda med ett fåtal instruktioner och finjustering av instruktören. Är man nybörjare kan vi erbjuda ett PT paket på 5 lektioner/55 min för 2500 kr innan kursen startar.

Pilates Öppen

En klass som kan varieras i nivåer & redskap beroende på antal deltagare.

THK Pilates

Klassisk Pilates handlar om intelligenta rörelser och är en träningsform som utövas för att kunna träna vad helst annat du vill och leva med en smärtfri och funktionell kropp. Träningen utförs med stor kontroll och teknik där du kombinerar styrka, rörlighet och balans. När du utvecklas och blir bättre så gränsar Pilates till avancerad gymnastik och är en träningsform du växer med. Övningarna genomförs på matta med egen kroppsvikt alternativt med redskap så som bollar, magic circles, band och maskiner. Pilates utgår ifrån vad just din kropp klarar av och passar alla åldrar och förutsättningar.

Vår Filosofi

Vi bygger vår studiopå den klassiska stilen av Pilates där vi vill bevara J.H.Pilates ursprungliga metod som han själv kallade Contrology. En träningsform som kombinerar styrka, smidighet och balans. Träning som gör ditt sinne och din kropp redo att anta den moderna vardagens krav och belastningar. Det är en träningsform du växer med och som ständigt ger nya utmaningar oavsett förutsättningar och mål. Vårt instruktörsteam stöttar sin expertis på en gedigen utbildning, genom the Pilates Standard, en passion för människor, hälsa och träningsglädje. Vår studio erbjuder en lugn och estetisk miljö där du är välkommen precis som du är.

In 10 sessions, you feel better, 20 sessions you look better, 30 sessions you have a completely new body
Joseph Pilates