';

MAMMAMAGE

smart träning inifrån och ut

Om MammaMage

Är du en mamma med magmuskeldelning eller har du svårt att hitta muskler och kontroll efter din graviditet? Är du gravid och vill lära dig träna rätt för att minska risk för magmuskeldelning? Tycker du att magen inte har återgått till det den var före graviditeten? Har du fortfarande en putande mammamage, fast det är flera år sen du fick barn? Lider du av ländryggsproblem, inkontinensbesvär, mag- och tarmbesvär eller har du svårt att stabilisera bålen?

MammaMage är sätt att stärka kroppen inifrån och ut, efter en förlossning, liksom under själva graviditeten. Vårt tankesätt är att det ska vara enkelt att komma igång, allt är bättre än inget och att börja med djup kontroll för att sedan belasta kroppen mer. Eftersom övningarna är så lätta kan man starta tidigt på hemmaplan – och därmed förbereda kroppen och sinnet för mer belastning och träning. MammaMage är inte i stället för annan träning, det är ett komplement. Ett sätt att starta enkelt för att sedan öka. Vi säger inte att MammaMage är det endaste eller det ”rätta” sättet att träna. Det är ett sätt. Som många kvinnor gillar att starta med.
Du kan läsa mer på MammaMages hemsida

Ett besök innebär att

  • Du träffar en av våra naprapater och certifierade MammaMagetränare.
  • Mätning av ev diastas
  • Får hjälp med hemövningar, kontroll av magmuskler

Vi rekommenderar att du jobbar med appen MammaMage i samband med detta.

Här köper du appen från iTunes
Här köper du appen från Google Play

Priser:

  • Nybesök 55 min 700:-
  • Återbesök 45 min 650:-

Vi har även gruppträning för gravida och nyblivna mammor. Schemat hittar du här.

VÅRA TRÄNARE
Anna Ericson
VD/Ägare och Leg. Naprapat
Image
Anna är Leg naprapat med examen från naprapathögskolan 2004 och har sedan 2014 varit del i Katarina Woxneruds MammaMageteam. Hon är verksam som lärare, examinator och är även upphovet till MammaPilates, en vidareutbildning inom konceptet.

tel: 08-778 17 32
epost: anna@tullingehalsokalla.se

klicka har för tid bokning
Katarina Hoverberg
Träningsinstruktör
Image
Katarina är en av våra massörer och instruktörer. Hon säger:
“Jag tycker att pilates är en superbra, utmanande, varierande och rolig träningsform som ger oss människor den bästa förutsättningen för att bygga eller behålla en stark och hälsosam kropp där även sinnet hänger med! Jag kombinerar instruktörsbiten med
yogamassage/aromamassage och har även uppdrag på förskolor med barnyoga.”

tel: 0709-670 658
mail: katarina@tullingehalsokalla.se

klicka har för tid bokning