';
PILATES & TRÄNING
Image

Träning Utomhus & Online

Vi gör vårt yttersta för att hålla öppet och finnas till hands för er! Vi möter de nya restriktionerna med lugn och skapar än fler möjligheter för våra kunder.
Läs mer
Image

Sommarschema 2021

v.22-33 (31 Maj - 22 Augusti)
Sommarkortet: 1899:-
Träna obegränsat under 13 veckor (v23-35) inklusive workshops och pilates intense.
Läs mer
Image

MammaMage

Smart träning inifrån och ut
MammaMage är sätt att stärka kroppen inifrån och ut, efter en förlossning, liksom under själva graviditeten. Vårt tankesätt är att det ska vara enkelt att komma igång, allt är bättre än inget och att börja med djup kontroll för att sedan belasta kroppen mer. Eftersom övningarna är så lätta kan man starta tidigt på hemmaplan – och därmed förbereda kroppen och sinnet för mer belastning och träning.
Läs mer
Image

Pilates

movement heals
Klassisk Pilates handlar om intelligenta rörelser och är en träningsform som utövas för att kunna träna vad helst annat du vill och leva med en smärtfri och funktionell kropp. Träningen utförs med stor kontroll och teknik där du kombinerar styrka, rörlighet och balans. När du utvecklas och blir bättre så gränsar Pilates till avancerad gymnastik och är en träningsform du växer med.
Läs mer
Image

Personlig Träning

träning och rehab
Hos oss hittar du instruktörer med gedigen kompetens och förståelse för vad träning med kvalitet innebär. Vårt arbetssätt genomsyras av ett helhetstänk och vi tvekar inte att ta hjälp av varandra för att kunna ge dig bästa möjliga resultat. Vi startar alltid med genomgång av målsättning, kost- och träningsdagbok, allmän hälso- och träningshistorik samt tester.
Läs mer