';
PILATES & TRÄNING
2019 höstterminsschema

Vårterminsschema 2020

Start v6
vår träningsstudio inriktar vi oss på pilates, yoga, löpcoaching och funktionell träning i en privat, lugn och välkomnande miljö. Vi kan dessutom, som den enda studion i södertörn, erbjuda klassisk Pilatesträning i maskiner.
Vi har mångårig erfarenhet av att träna allt från elitidrottare till patienter med rehabbehov, seniorer, ungdomar, gravida, nyblivna mammor, företag, idrottsklubbar, kompisgäng och familjer – så klart barnen ska kunna följa med på vissa klasser!
Läs mer
Image

Löpcoachning

Posture, rhythm, relaxation
Våra löpcoacher jobbar med dina individuella förutsättningar – eftersom den typ av löpteknik som kommer passa just dig beror på både inre och yttre faktorer. Vissa saker är grundläggande och gäller för människan som art och följer fysikens lagar.
Läs mer
Image

MammaMage

Smart träning inifrån och ut
MammaMage är sätt att stärka kroppen inifrån och ut, efter en förlossning, liksom under själva graviditeten. Vårt tankesätt är att det ska vara enkelt att komma igång, allt är bättre än inget och att börja med djup kontroll för att sedan belasta kroppen mer. Eftersom övningarna är så lätta kan man starta tidigt på hemmaplan – och därmed förbereda kroppen och sinnet för mer belastning och träning.
Läs mer
Image

Pilates

movement heals
Klassisk Pilates handlar om intelligenta rörelser och är en träningsform som utövas för att kunna träna vad helst annat du vill och leva med en smärtfri och funktionell kropp. Träningen utförs med stor kontroll och teknik där du kombinerar styrka, rörlighet och balans. När du utvecklas och blir bättre så gränsar Pilates till avancerad gymnastik och är en träningsform du växer med.
Läs mer
Image

Personlig Träning

träning och rehab
Hos oss hittar du instruktörer med gedigen kompetens och förståelse för vad träning med kvalitet innebär. Vårt arbetssätt genomsyras av ett helhetstänk och vi tvekar inte att ta hjälp av varandra för att kunna ge dig bästa möjliga resultat. Vi startar alltid med genomgång av målsättning, kost- och träningsdagbok, allmän hälso- och träningshistorik samt tester.
Läs mer
Image

Powerplate

en vibrationsträning
När muskeln arbetar under vibration ökar dess genomblödning mycket kraftigt vilket leder till ökad bränsletillförsel och utrensning av slaggprodukter på cellnivå.
Vibrationsträning aktiverar dessutom nästan 100% av muskelfibrerna i hela muskelgruppen som tränas. Detta kan jämföras med konventionell styrketräning där det, för genomsnittet, är ca 30-40% av fibrerna som aktiveras.
Läs mer