';
PILATES & TRÄNING
Image

Höstlov

v44
Våra ordinarie kurser i träningsstudion har uppehåll under vecka 44, men vi erbjuder ändå följande utbud:

mån 26/10 18.30-19.30 Barre-klass med Anna

tis 27/10 07.00-07.30 Pilates öppen med Mathias

ons 28/10 12.00-12.30 Cirkelfys med Mathias

tor 29/10 18.00-19.00 Föreläsning “Att springa på vintern”

på plats och Online med Pernilla

Du bokar dig till träningspassen som vanligt via hemsidan.

Läs mer
Image

Höstschema 2020

v36-51 (31/8-20/12)
vår träningsstudio inriktar vi oss på pilates, yoga, löpcoaching och funktionell träning i en privat, lugn och välkomnande miljö. Vi kan dessutom, som den enda studion i södertörn, erbjuda klassisk Pilatesträning i maskiner.
Vi har mångårig erfarenhet av att träna allt från elitidrottare till patienter med rehabbehov, seniorer, ungdomar, gravida, nyblivna mammor, företag, idrottsklubbar, kompisgäng och familjer – så klart barnen ska kunna följa med på vissa klasser!
Läs mer
Image

MammaMage

Smart träning inifrån och ut
MammaMage är sätt att stärka kroppen inifrån och ut, efter en förlossning, liksom under själva graviditeten. Vårt tankesätt är att det ska vara enkelt att komma igång, allt är bättre än inget och att börja med djup kontroll för att sedan belasta kroppen mer. Eftersom övningarna är så lätta kan man starta tidigt på hemmaplan – och därmed förbereda kroppen och sinnet för mer belastning och träning.
Läs mer
Image

Pilates

movement heals
Klassisk Pilates handlar om intelligenta rörelser och är en träningsform som utövas för att kunna träna vad helst annat du vill och leva med en smärtfri och funktionell kropp. Träningen utförs med stor kontroll och teknik där du kombinerar styrka, rörlighet och balans. När du utvecklas och blir bättre så gränsar Pilates till avancerad gymnastik och är en träningsform du växer med.
Läs mer
Image

Personlig Träning

träning och rehab
Hos oss hittar du instruktörer med gedigen kompetens och förståelse för vad träning med kvalitet innebär. Vårt arbetssätt genomsyras av ett helhetstänk och vi tvekar inte att ta hjälp av varandra för att kunna ge dig bästa möjliga resultat. Vi startar alltid med genomgång av målsättning, kost- och träningsdagbok, allmän hälso- och träningshistorik samt tester.
Läs mer