';

MARIE SKYTT

Lymfmassör /VD Vera Livskraft

Om Marie

VD Vera Livskraft, lymfmassör, ekologisk hudterapeut

Jag har ett förflutet från skolans värld men bytte helt bana efter att jag fått en son med funktionshinder 2005.

Vad är då viktigt med livet och hur kan vi må allra bäst.

Jag började arbeta med Aloe Vera på sidan om skolansarbete  då sonen och hela  familjen mådde mycket bra av det. Utbildade mig till Ekologisk hudvårdsterapeuft och lymfmassör -13 Desto mer jag lärde mig så märkte jag att det var just lymfmassagen som jag brinner för då det är ett sätt att kunna hjälpa människor till ett friskare liv.

Så jag jobbar med Friskvård genom att göra lymfmassage , Ir-bastun , kost-kosttillskotts råd och se till att mina kunder erbjuds utbildning inom lymfsystemet och egenvården . För mig är det viktigt att möta människor på deras nivå och göra invidiuella planer för varje individ.

Då lymfsystemet ( det bortglömda avloppssystemet ) i kroppen är så viktigt för att rensa kroppen på ” skräp ” i kroppen innan det fastnar och ger svullnader , överkänslighet , allergier och kan tillslut ge sjukdomar så kommer det behövas fler lymfmassörer i framtiden. Jag håller även en del föreläsningar i ämnet för att sprida ämnet vidare.

Så välkommen att boka en behandling hos mig.

‘Att jag känner att få arbeta på hälsokällan ger mig ännu mer välmående i detta klimat med alla kompetenta kolleger där vi tillsammans kan skapa det bästa för dig. Och jag är otroligt stolt över att vara en del av utvecklingen på hälsokällan.

Kontakt
telefon: 073-650 05 95
mail: Veralivskraft@gmail.com