';

MARIE ERIKSSON-OSBORNE

Samtalsterapeut

Om Marie

När livet kört i diket eller när du helt enkelt inte hittar din livslust och mening – då finns jag där och möter dig precis där du är, med närvaro och respekt.

För att kunna må riktigt bra behöver vi hitta en balans i oss själva och i vårt liv. Mellan oss själva och vår omgivning, mellan arbete och vila och mellan nöd och lust. Tar du hand om din kropp ökar förutsättningarna för att du ska känna dig i mental balans, men ibland räcker inte lusten och orken till ens för det. När livet kört i diket eller när du helt enkelt inte hittar din livslust och mening – då finns jag där. Som samtalsterapeut möter jag dig precis där du är.

Vi har alla en inre kraft att utvecklas mot att bli oss själva, precis så unika som var och en av oss egentligen är. Det är när livet och omständigheterna på ett eller annat sätt ställer sig i vägen för den utvecklingen som vi upplever en kris, när det känns fel, när den inre kraften skaver som mest. Det är då vi kan hjälpas åt i din väg framåt.

I vårt möte, som bygger på kärleksfull respekt, ägnar jag dig hela min uppmärksamhet, där är du och dina unika egenskaper det viktiga. Tillsammans tar vi oss an det ovanliga, det otäcka och kanske smärtsamma i ditt liv – med öppenhet och närvaro kan saker hända. Det är då själen, lusten och kreativiteten kan veckla ut sig och du kan hitta din egen inre vägvisare.

Jag har min grund i Psykosyntesen, en psykologisk inriktning som utgår från själen och hjärtat. Under åren har jag även utbildat mig i symbolterapi som gett mig kreativa redskap för att arbeta med vår inneboende omedvetna kunskap och i familjekonstellationer som utvecklat mitt kunnande om hur vi omedvetet kan ärva beteenden, skuld och skam från tidigare generationer. Allt detta har jag med mig i samtalen som utvecklas utifrån var du befinner dig och vad du behöver.

Några av Maries utbildningar
Diplomerad samtalsterapeut i psykosyntes och symbolterapeut
4-årig yrkesutbildning till samtalsterapeut i Psykosyntes, HumaNova
2-årig utbildning i Symbolterapi, Symbolon TerraNova
Grundutbildning i Familjekonstellationer, ASKIS/SV.Hellingerinstitutet
Pågående utbildning till Kundaliniyogainstruktör, I-SKY
Arbetat som samtalsterapeut sedan 2010
Volontär samtalsstödjare för människor i kris sedan 2011

Kontakt
mail: marie@casadiluna.se