';

HELENA ANZÉN

Träningsinstruktör

Om Helena

Helena, en av våra pilatesinstruktörer, har 36 års erfarenhet av motionsträning inom Tullinge gymnastikförening och senare i Tullinge GymMix. Detta parallellt med hennes lärarjobb. I GymMix satt hon även i styrelsen under ett flertal år och bidrog till att utöka verksamheten med utomhus gympa och löpträning i grupp.

Jag började träna Pilates när metoden kom till Tullinge 2005. Det tog bara två tränings tillfällen för mig att inse att hade jag hittat den perfekta träningsmetoden. Det blev Pilates som gav och ger mig en starkare, rörligare och smärtfri kropp.

Jag gick min första utbildning året därpå. Sen dess har jag varit aktiv som instruktör och tränat för att förbättra min teknik. Med tiden har den där insikten om den ultimata träningsmetoden bara vuxit. Det är många som kan berätta att träningen hjälp dem hitta strategier för ett bättre välmående. Det ger mig sådan glädje när jag ser mina deltagares framsteg. När koordination, vilja och kontroll synkroniseras till rörelser som ger styrka och välmående.

Några av Helenas utbildningar:
2006 en grundkurs matta Word class
2007 fortsättning matta Word Class
2007 påbyggnad matta Davidssons Pilates
2008 The True Classical Pilates forbildning Peter Fiesca.
2012 Power pilates begginer mat teacher
2012 Polstar Pilates forbildning
2014 The Pilates Standard Idea level