';

VÅRT TEAM

To achieve the highest accomplishments within the scope of our capabilities in all walks of life we must constantly strive to acquire strong, healthy bodies and develop our minds to the limits of our ability.
Joseph Pilates
Anna Ericson
Leg. Naprapat / VD Tullinge Hälsokälla
Image
Anna driver Tullinge Hälsokälla sedan starten i december 2010. Hon är Leg naprapat med examen från naprapathögskolan 2004 och har sedan dess framför allt fördjupat sig inom idrottsmedicin och funktionell träning.
telefon: 070-914 45 29
mail: anna@tullingehalsokalla.se
Anthony Andrews
Träningsinstruktör/Webansvarig
Image
a.k.a ’The Englishman’. Comprehensive Pilates instructor with background in Martial Arts, Rugby, and extreme sports. Movement and Rehab focused training.
telefon: 070-914 45 29
mail: anthony@tullingehalsokalla.se
Emma Norén
Cert. massageterapeut / Lic Personlig tränare / Lic kostrådgivare
Image
Tog examen som Medicinsk massageterapeut maj 2022
Är Lic Personlig tränare, Lic kostrådgivare samt mammamage tränare. Har en bakgrund inom innebandy på elitnivå samt Thaiboxning.
Jag har ett stort intresse för styrketräning, former av konditionsträning och pilates samt hur kroppen fungerar, jag strävar ständigt efter nya kunskaper och metoder, jag brinner för att hjälpa människor till en smärtfri, hälsosam och välmående kropp.

tel: 070-914 45 29
mail: emma@tullingehalsokalla.se

Hanna Marini
Leg. Naprapat
Image
Jag tog examen från Naprapathögskolan 2014 efter fyra års studier och blev legitimerad av Socialstyrelsen 2015 efter nio månaders arbete som AT-naprapat och tre månaders sjukhuspraktik.

Träning är en stor del av mitt liv och en sport som ligger extra varmt om hjärtat är konståkning, vilket jag själv utövade i 13 år. Jag har även en bakgrund som coach inom sporten. Nu blir det mestadels styrketräning, spinning, yoga och promenader i naturen med hunden.
Mitt mål som terapeut är att förstå varför besväret har uppkommit och behandla utefter patientens behov. Tillsammans med patienten lägger vi upp en passande och effektiv behandlingsplan för att minska smärtan och optimera funktionen i kroppen.
Jag är vidareutbildad i dry needling, steg 1 och 2.

tel: 070-914 45 29
mail: hanna@tullingehalsokalla.se

Jenny Sjöberg
Lärare i yinyoga och restorativeyoga
Image
Jag arbetar till vardags som rektor där jag möter flera personer med svårigheter att hitta en balans i livet – man har ett högt tempo både på arbetet och hemma – vilket kan leda till olika stressrelaterade sjukdomar om man inte skapar balans. Det var orsaken till att jag själv hittade till yogan – jag behövde finna andrum både fysiskt och mentalt.

Min tanke är att du ska kunna delta på mina klasser oavsett vilken erfarenhet du har av yoga då jag erbjuder alternativa övningar för att passa dig och din kropp.

tel: 073-520 84 12
mail: FleurMegumi@outlook.com

Helena Anzén
Träningsinstruktör
Image
Jag blir nöjd:
när jag ansträngning leda till framsteg.
glad när framsteg blir till bättre teknik och framgång
tycker om att se koordination, vilja och kontroll synkroniseras
till rörelser som ger styrka och välmående.
tel: 070-914 45 29
mail: info@tullingehalsokalla.se
Katarina Ballaiova Hoverberg
Diplomerad massör / träningsinstruktör
Image
Jag är en av de glada instruktörerna på Tullinge Hälsokälla, utbildad i klassisk pilates (Comprehensive instructor). Leder för närvarande några av pilatespassen, yogalates och zumba samt jobbar som PT i pilates. Även certifierad Mammamage tränare och massör.
Tycker att pilates är en superbra, utmanande, varierande och rolig träningsform som ger oss människor den bästa förutsättningen för att bygga eller behålla en stark och hälsosam kropp där även sinnet hänger med!
tel: 0709-670 658
mail: katarina@tullingehalsokalla.se
Karin Kavmark
Cert. Coach/delägare
Image
Karin är Cert. Coach, stressmanager och hälsoinspiratör. Hon föreläser och håller i workshops och utbildningsdagar kring hälsa, personlig hållbarhet, stress, balans i livet, mental träning m m. Med en bakgrund inom skolan som högstadielärare och rektor under många år har Karin en stark förankring i pedagogik och brinner för utbildning och utveckling.

Karins mission är att ge empowerment till unga och vuxna att må och fungera bättre!

telefon: 073-987 00 96
mail: karin@tullingehalsokalla.se

Mathias Bourdin
Leg. Naprapat
Image
Mathias jobbar mycket med ledbehandling men även musklatur och vid behov stötvåg och laser. Målet med behandlingen är förutom minskad smärta att skapa balans mellan rörlighet och stabilitet för att optimera funktion.

tel: 070-495 75 70
mail: info@tullingehalsokalla.se

Åsa Svensson
Socionom/leg. psykoterapeut
Image
Åsa är socionom/leg.psykoterapeut och jobbar med kognitiv beteendeterapi (KBT) som grund i sitt arbete tillsammans med dig. Till Åsa kan du vända dig om du behöver hjälp att hantera din psykiska hälsa tex gällande stress, ångest eller depression. Åsa vänder sig både till vuxna och tonåringar och har stor erfarenhet av att samarbeta med människor med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

telefon: 073-0723676
mail: asa@kbtisamarbete.se
hemsida: www.kbtisamarbete.se