';

VÅRT TEAM

To achieve the highest accomplishments within the scope of our capabilities in all walks of life we must constantly strive to acquire strong, healthy bodies and develop our minds to the limits of our ability.
Joseph Pilates
Anna Ericson
Leg. Naprapat / VD Tullinge Hälsokälla
Image
Anna driver Tullinge Hälsokälla sedan starten i december 2010. Hon är Leg naprapat med examen från naprapathögskolan 2004 och har sedan dess framför allt fördjupat sig inom idrottsmedicin och funktionell träning.
telefon: 08-778 17 32
mail: anna@tullingehalsokalla.se
Anthony Andrews
Träningsinstruktör/Webansvarig
Image
a.k.a ’The Englishman’. Comprehensive Pilates instructor with background in Martial Arts, Rugby, and extreme sports. Movement and Rehab focused training.
telefon: 08-778 17 32
mail: anthony@tullingehalsokalla.se
Denise Orrego Silvander
Naprapat/massageterapeut
Image
Jag är en glad naprapatstudent som tar examen i januari 2019. Jag är certifierad massageterapeut i grunden och har gått kurser inom dry needling och även utbildad zumbainstruktör. Mitt mål som terapeut är att förstå varför man har smärta och behandla det utifrån patientens behov.

telefon: 070-444 53 43
mail: denise.orregosilvander@hotmail.com

Elizabeth Tornland
Instruktör
Image
Tullinge Hälsokälla har en ny tränare, med över tio års erfarenhet som personlig tränare i klassisk pilates och funktionell träning. Elizabeth är en fena på rehab och kan få dig att uppleva din kropp på ett nytt sätt.
telefon: 072-711 08 10
mail: liz@tullingehalsokalla.se
Fredrik Karlsson
leg. Naprapat
Image
Fredrik är en naprapat med ett holistiskt synsätt i sina behandlingar.
Det viktiga är att behandla själva orsaken till smärtan och inte bara lindra symptomen. Han är en mycket engagerad och omtyckt terapeut och coach.
telefon: 070-495 75 70

Helena Anzén
Träningsinstruktör
Image
Jag blir nöjd:
när jag ansträngning leda till framsteg.
glad när framsteg blir till bättre teknik och framgång
tycker om att se koordination, vilja och kontroll synkroniseras
till rörelser som ger styrka och välmående.
tel: 08-778 17 32
mail: info@tullingehalsokalla.se
Katarina Ballaiova Hoverberg
Diplomerad massör / träningsinstruktör
Image
Jag är en av de glada instruktörerna på Tullinge Hälsokälla, utbildad i pilates (matta samt pågående utbildning i maskiner). Leder för närvarande några av pilatespassen samt jobbar som PT i pilates. Även certifierad Mammamage tränare och massör.
Tycker att pilates är en superbra, utmanande, varierande och rolig träningsform som ger oss människor den bästa förutsättningen för att bygga eller behålla en stark och hälsosam kropp där även sinnet hänger med!
tel: 0709-670 658
mail: katarina@tullingehalsokalla.se
Karin Kavmark
Träningsinstruktör
Image
För mig är din hälsa i fokus! Kropp och själ utgör en helhet, en stark kropp i ett starkt sinne! Jag är certifierad internationell coach och certifierad massör och föreläser gärna om hälsa, främst på arbetsplatsen. Att vara en god pedagog är viktigt för mig i alla mina uppdrag då jag är utbildad lärare och numer rektor i grundskolan. Jag har lång erfarenhet som gruppträningsinstruktör inom Power yoga, aerobics, dans och styrka och vill förmedla rörelseglädje.

Din hälsa – mitt mål!

Marie Skytt
Lymfmassör
Image
Jag jobbar med Friskvård genom att göra lymfmassage , Ir-bastun , kost-kosttillskotts råd och se till att mina kunder erbjuds utbildning inom lymfsystemet och egenvården . För mig är det viktigt att möta människor på deras nivå och göra individuella planer för varje individ.
tel: 073-650 05 95
mail: Veralivskraft@gmail.com
Mathias Bourdin
Leg. Naprapat
Image
Mathias jobbar mycket med ledbehandling men även musklatur och vid behov stötvåg och laser. Målet med behandlingen är förutom minskad smärta att skapa balans mellan rörlighet och stabilitet för att optimera funktion.

tel: 08-778 17 32
mail: mathias@tullingehalsokalla.se

Jessie Gao
Zonterapeut
Image
Jessie Gao jobbar med holistiska hälsoprogram baserade på den 1000-åriga österländska filosofin och har undervisat och arbetat runt om i världen. Hon har skrivit många böcker. Läs gärna mer om Jessie på hennes hemsida: www.jessiegao.com
Teri Vörös
Träningsinstruktör
Image
Theresia har dansat balett hela livet och byggt på med andra dansstilar. Därefter komplettera med akrobatik, styrka, pilates samt yoga.
Theresia inspireras av- och vill pröva det mesta inom träning för att utveckla sig själv och för att kunna inspirera andra till att utveckla sig själva.