';

VÅRT TEAM

To achieve the highest accomplishments within the scope of our capabilities in all walks of life we must constantly strive to acquire strong, healthy bodies and develop our minds to the limits of our ability.
Joseph Pilates
Anna Ericson
Leg. Naprapat / VD Tullinge Hälsokälla
Image
Anna driver Tullinge Hälsokälla sedan starten i december 2010. Hon är Leg naprapat med examen från naprapathögskolan 2004 och har sedan dess framför allt fördjupat sig inom idrottsmedicin och funktionell träning.
telefon: 070-914 45 29
mail: anna@tullingehalsokalla.se
Anthony Andrews
Träningsinstruktör/Webansvarig
Image
a.k.a ’The Englishman’. Comprehensive Pilates instructor with background in Martial Arts, Rugby, and extreme sports. Movement and Rehab focused training.
telefon: 070-914 45 29
mail: anthony@tullingehalsokalla.se
Hanna Marini
Leg. Naprapat
Image
Jag tog examen från Naprapathögskolan 2014 efter fyra års studier och blev legitimerad av Socialstyrelsen 2015 efter nio månaders arbete som AT-naprapat och tre månaders sjukhuspraktik.

Träning är en stor del av mitt liv och en sport som ligger extra varmt om hjärtat är konståkning, vilket jag själv utövade i 13 år. Jag har även en bakgrund som coach inom sporten. Nu blir det mestadels styrketräning, spinning, yoga och promenader i naturen med hunden.
Mitt mål som terapeut är att förstå varför besväret har uppkommit och behandla utefter patientens behov. Tillsammans med patienten lägger vi upp en passande och effektiv behandlingsplan för att minska smärtan och optimera funktionen i kroppen.
Jag är vidareutbildad i dry needling, steg 1 och 2.

tel: 070-914 45 29
mail: hanna@tullingehalsokalla.se

Helena Anzén
Träningsinstruktör
Image
Jag blir nöjd:
när jag ansträngning leda till framsteg.
glad när framsteg blir till bättre teknik och framgång
tycker om att se koordination, vilja och kontroll synkroniseras
till rörelser som ger styrka och välmående.
tel: 070-914 45 29
mail: info@tullingehalsokalla.se
Katarina Ballaiova Hoverberg
Diplomerad massör / träningsinstruktör
Image
Jag är en av de glada instruktörerna på Tullinge Hälsokälla, utbildad i klassisk pilates (Comprehensive instructor). Leder för närvarande några av pilatespassen, yogalates och zumba samt jobbar som PT i pilates. Även certifierad Mammamage tränare och massör.
Tycker att pilates är en superbra, utmanande, varierande och rolig träningsform som ger oss människor den bästa förutsättningen för att bygga eller behålla en stark och hälsosam kropp där även sinnet hänger med!
tel: 0709-670 658
mail: katarina@tullingehalsokalla.se
Karin Kavmark
Träningsinstruktör
Image
För mig är din hälsa i fokus! Kropp och själ utgör en helhet, en stark kropp i ett starkt sinne! Jag är certifierad internationell coach och certifierad massör och föreläser gärna om hälsa, främst på arbetsplatsen. Att vara en god pedagog är viktigt för mig i alla mina uppdrag då jag är utbildad lärare och numer rektor i grundskolan. Jag har lång erfarenhet som gruppträningsinstruktör inom Power yoga, aerobics, dans och styrka och vill förmedla rörelseglädje.

Din hälsa – mitt mål!

telefon: 070-914 45 29
mail: karin@tullingehalsokalla.se

Mathias Bourdin
Leg. Naprapat
Image
Mathias jobbar mycket med ledbehandling men även musklatur och vid behov stötvåg och laser. Målet med behandlingen är förutom minskad smärta att skapa balans mellan rörlighet och stabilitet för att optimera funktion.

tel: 070-495 75 70
mail: mathias@tullingehalsokalla.se

Pernilla Otto
Cert. massage och friskvårdsterapeut, Lic. PT och löpcoach
Image
Jag brinner för att inspirera till rörelse och tycker det är extra kul att hjälpa dig som vill komma igång med att träna eller få ny inspiration. Vill du anlita mig som PT så kan du få hjälp med så väl funktionell träning, rörlighet och löpning. Jag är numera ultralöpare och springer lopp som kan vara över ett dygn men har en bakgrund inom fotboll, ishockey och innebandy.

Jag har jobbat som massör åt simklubben Neptuns elitsimmare, bl.a masserat OS och VM simmare och följt med dom på SM tävlingar. Idrottar du och vill ha en uppmjukande massage eller om du har besvär så är du välkommen att boka en massage.

Jag utför självklart avslappnande massage också, jag är här för dig och dina önskemål!

telefon: 073-214 84 35
mail: pernillaj69@hotmail.com

Veronica Sävmarker
Hud och näringsterapeut
Image
Jag är Auktoriserad, Specialiserad och Näringsinriktad hudterapeut och är medlem i SHR – Sveriges hudterapeuters riksförbund och innehar behandlings-skadeförsäkring Det innebär att du alltid kan känna dig trygg som kund hos mig. Min ambition är att alltid kunna erbjuda dig effektiva, säkra behandlingar och produkter. För att kunna garantera detta är det viktigt för mig att hela tiden vidareutbilda mig och utvecklas inom min bransch. Här på Tullinge Hälsokälla behandlar jag både din hud på utsidan men även från insidan med kost och näringsråd.
tel: 070-733 32 00
mail: info@veronicashudokropp.se
hemsida: https://www.veronicashudokropp.se/

Åsa Svensson
Socionom/leg. psykoterapeut
Image
Åsa är socionom/leg.psykoterapeut och jobbar med kognitiv beteendeterapi (KBT) som grund i sitt arbete tillsammans med dig. Till Åsa kan du vända dig om du behöver hjälp att hantera din psykiska hälsa tex gällande stress, ångest eller depression. Åsa vänder sig både till vuxna och tonåringar och har stor erfarenhet av att samarbeta med människor med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

telefon: 073-0723676
mail: asa@kbtisamarbete.se
hemsida: www.kbtisamarbete.se