';

VÅRT TEAM

To achieve the highest accomplishments within the scope of our capabilities in all walks of life we must constantly strive to acquire strong, healthy bodies and develop our minds to the limits of our ability.
Joseph Pilates
Anna Ericson
Leg. Naprapat / VD Tullinge Hälsokälla
Image
Anna driver Tullinge Hälsokälla sedan starten i december 2010. Hon är Leg naprapat med examen från naprapathögskolan 2004 och har sedan dess framför allt fördjupat sig inom idrottsmedicin och funktionell träning.
telefon: 070-914 45 29
mail: anna@tullingehalsokalla.se
Anthony Andrews
Träningsinstruktör/Webansvarig
Image
a.k.a ’The Englishman’. Comprehensive Pilates instructor with background in Martial Arts, Rugby, and extreme sports. Movement and Rehab focused training.
telefon: 070-914 45 29
mail: anthony@tullingehalsokalla.se
Emma Norén
Cert. massageterapeut / Lic Personlig tränare / Lic kostrådgivare
Image
Jag heter Emma är certifierad massageterapeut och studerar just nu vidare till Medicinsk massageterapeut.
Är även Lic Personlig tränare, Lic kostrådgivare samt mammamage tränare. Har en bakgrund inom innebandy på elitnivå samt Thaiboxning.
Jag har ett stort intresse för styrketräning, former av konditionsträning och pilates samt hur kroppen fungerar, jag strävar ständigt efter nya kunskaper och metoder, jag brinner för att hjälpa människor till en smärtfri, hälsosam och välmående kropp.

tel: 070-914 45 29
mail: emma@tullingehalsokalla.se

Hanna Marini
Leg. Naprapat
Image
Jag tog examen från Naprapathögskolan 2014 efter fyra års studier och blev legitimerad av Socialstyrelsen 2015 efter nio månaders arbete som AT-naprapat och tre månaders sjukhuspraktik.

Träning är en stor del av mitt liv och en sport som ligger extra varmt om hjärtat är konståkning, vilket jag själv utövade i 13 år. Jag har även en bakgrund som coach inom sporten. Nu blir det mestadels styrketräning, spinning, yoga och promenader i naturen med hunden.
Mitt mål som terapeut är att förstå varför besväret har uppkommit och behandla utefter patientens behov. Tillsammans med patienten lägger vi upp en passande och effektiv behandlingsplan för att minska smärtan och optimera funktionen i kroppen.
Jag är vidareutbildad i dry needling, steg 1 och 2.

tel: 070-914 45 29
mail: hanna@tullingehalsokalla.se

Helena Anzén
Träningsinstruktör
Image
Jag blir nöjd:
när jag ansträngning leda till framsteg.
glad när framsteg blir till bättre teknik och framgång
tycker om att se koordination, vilja och kontroll synkroniseras
till rörelser som ger styrka och välmående.
tel: 070-914 45 29
mail: info@tullingehalsokalla.se
Katarina Ballaiova Hoverberg
Diplomerad massör / träningsinstruktör
Image
Jag är en av de glada instruktörerna på Tullinge Hälsokälla, utbildad i klassisk pilates (Comprehensive instructor). Leder för närvarande några av pilatespassen, yogalates och zumba samt jobbar som PT i pilates. Även certifierad Mammamage tränare och massör.
Tycker att pilates är en superbra, utmanande, varierande och rolig träningsform som ger oss människor den bästa förutsättningen för att bygga eller behålla en stark och hälsosam kropp där även sinnet hänger med!
tel: 0709-670 658
mail: katarina@tullingehalsokalla.se
Karin Kavmark
Träningsinstruktör
Image
För mig är din hälsa i fokus! Kropp och själ utgör en helhet, en stark kropp i ett starkt sinne! Jag är certifierad internationell coach och certifierad massör och föreläser gärna om hälsa, främst på arbetsplatsen. Att vara en god pedagog är viktigt för mig i alla mina uppdrag då jag är utbildad lärare och numer rektor i grundskolan. Jag har lång erfarenhet som gruppträningsinstruktör inom Power yoga, aerobics, dans och styrka och vill förmedla rörelseglädje.

Din hälsa – mitt mål!

telefon: 070-914 45 29
mail: karin@tullingehalsokalla.se

Ludvig Tollemar
Naprapat
Image
Ludvig tog examen från Naprapathögskolan våren 2021 efter 4 års studier och genomför just nu sin praktik för att erhålla legitimation. Utöver arbete på kliniken jobbar jag också med Salems Innebandys
Jag kommer från en bakgrund med mycket träning och aktivitet där ishockey och alpint är mina största intressen. Ishockey utövade jag i 14 år och skidor kommer jag hålla på med i hela livet.
Om du söker för stelhet, smärta eller skada från idrott eller vardagen så hjälper jag dig gärna med behandling och träning. Mitt mål är att få mina patienter involverade i behandlingsplanen så att de har verktyg som kommer kunna hjälpa på lång sikt.
Under mina studier vidareutbildade jag mig i dry-needling steg 1 2018 vilket jag ofta implementerar i behandling med mina patienter.

tel: 070-914 45 29
mail: ludvig@tullingehalsokalla.se

Åsa Svensson
Socionom/leg. psykoterapeut
Image
Åsa är socionom/leg.psykoterapeut och jobbar med kognitiv beteendeterapi (KBT) som grund i sitt arbete tillsammans med dig. Till Åsa kan du vända dig om du behöver hjälp att hantera din psykiska hälsa tex gällande stress, ångest eller depression. Åsa vänder sig både till vuxna och tonåringar och har stor erfarenhet av att samarbeta med människor med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

telefon: 073-0723676
mail: asa@kbtisamarbete.se
hemsida: www.kbtisamarbete.se