';

NAPRAPATI

manuell behandling och rehab

Naprapati

Alla våra naprapater jobbar med helheten – manuell behandling, träning, identifiering av bakomliggande problematik och hur du själv ska kunna förebygga dina besvär. Men givetvis har vi alla vår specialintressen och styrkor. Oavsett vem du bokar tid hos så kommer vi se till att du i slutändan hamnar hos den terapeut som passar dig bäst!

Naprapati är en bred behandlingsform som kan hjälpa människor med varierande besvär. Bland våra patienter finns såväl yngre som äldre och allt från elitidrottare till mindre fysiskt aktiva människor med akuta, subakuta och kroniska besvär. En helhetssyn, där ortopedisk medicin kombineras med specifik kunskap om rörelseapparatens uppbyggnad och funktion, är själva kärnan i naprapatin. Oftast kombineras ledinriktade behandlingstekniker, som manipulation och mobilisering med mjukdelsbehandling, som massage och stretching. Kliniken är utrustade med stötvåg och NMES-ström och vi jobbar även med akupunktur, dry needling och kinesiologitejp. För att nå ett varaktigt resultat följs behandlingen vanligen upp med individuella träningsprogram och råd om ergonomi.

Pris: 

  • 650:- (1 behandling tar ca 45 min)
  • 10-kort 6000:-

Vi samarbetar med följande försäkringsbolag vad gäller sjukvårdsförsäkring:
DKV, SEB, Cardif, Protector och Vardia.

Boka din behandling nu
VÅRA NAPRAPATER
Anna Ericson
VD/Ägare och Leg. Naprapat
Image
Anna jobbar som koordinator för vårt Rehabkortsupplägg. Hennes specialintresse ligger i komplexa och långvariga besvär där problemet måste belysas från flera vinklar. Hon jobbar mycket med rörelseanalyser och träning.

tel: 08-778 17 32
mail: info@tullingehalsokalla.se

tidsbokning
Denise Orrego Silvander
Naprapat/massageterapeut
Image
Jag är en glad naprapatstudent som tar examen i januari 2019. Jag är certifierad massageterapeut i grunden och har gått kurser inom dry needling och även utbildad zumbainstruktör. Mitt mål som terapeut är att förstå varför man har smärta och behandla det utifrån patientens behov.

telefon: 070-444 53 43
mail: denise.orregosilvander@hotmail.com

tidsbokning
Fredrik Karlsson
Leg. Naprapat
Image
Fredrik jobbar mycket med stötvåg, akupunktur och är väldigt mån om att gå till botten med bakomliggande orsaker till besvären. Han har en lång erfarenhet av idrottsskadebehandling.

tel: 070-495 75 70

Mathias Bourdin
Leg. Naprapat
Image
Mathias jobbar mycket med ledbehandling men även musklatur och vid behov stötvåg och laser. Målet med behandlingen är förutom minskad smärta att skapa balans mellan rörlighet och stabilitet för att optimera funktion.

tel: 08-778 17 32
mail: info@tullingehalsokalla.se

tidsbokning