';

COACHING

balans i oss själva och i vårt liv

Om Coaching

Coaching hjälper dig att gå från ett nuläge till ett nytt önskat läge. Vad ditt nuläge är spelar egentligen ingen roll. Det kan vara ett problem som du vill komma till rätta med, men det kan lika gärna vara något som du vill utveckla och göra ännu bättre eller en dröm du inte vågat förverkliga – förrän nu!

Med hjälp av kraftfulla frågor får du tänka till och hitta din egen bästa väg. Det viktigaste av allt är att hitta den rätta målbilden som motiverar just dig till en förändring i ditt liv oavsett om det gäller t ex karriär, hälsa, träning, kost, relationer, självkänsla eller stresshantering.

Vi bokar en inledande konsultation och därefter gör vi ett upplägg som passar dig. Ett vanligt upplägg för att fullfölja en förändring är en serie om 5 träffar a 55 min/gång.

Priser:

750 kr/ 55 min
Paketpris 5 x 55 min 3,275 kr

Om Karin
För mig är din hälsa i fokus! Kropp och själ utgör en helhet, en stark kropp i ett starkt sinne! Jag är certifierad internationell coach och certifierad massör och föreläser gärna om hälsa, främst på arbetsplatsen. Att vara en god pedagog är viktigt för mig i alla mina uppdrag då jag är utbildad lärare och numer rektor i grundskolan. Jag har lång erfarenhet som gruppträningsinstruktör inom Power yoga, aerobics, dans och styrka och vill förmedla rörelseglädje.
Din hälsa – mitt mål!

epost: info@tullingehalsokalla.se