';
BEHANDLINGAR
Image

Naprapati

Alla våra naprapater jobbar med helheten
Manuell behandling, träning, identifiering av bakomliggande problematik och hur du själv ska kunna förebygga dina besvär. Men givetvis har vi alla vår specialintressen och styrkor. Oavsett vem du bokar tid hos så kommer vi se till att du i slutändan hamnar hos den terapeut som passar dig bäst!
Läs mer
Image

Coaching

Coaching hjälper dig att gå från ett nuläge till ett nytt önskat läge. Vad ditt nuläge är spelar egentligen ingen roll. Det kan vara ett problem som du vill komma till rätta med, men det kan lika gärna vara något som du vill utveckla och göra ännu bättre eller en dröm du inte vågat förverkliga – förrän nu!
Läs mer
Image

Lymfterapi

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser.
Läs mer
hudterapi

Hudterapi

När det gäller din hud samarbetar vi på Tullinge Hälsokälla med Veronica på Veronica’s Hud & Kroppsvård här i Tullinge.
Veronica är Auktoriserad, Specialiserad och Näringsinriktad Hudterapeut
och behandlar huden och olika hudproblem även från insidan, och erbjuder resultatinriktade lösningar för optimal och hållbar effekt, vilket gynnar hela kroppen.
Min passion är avancerad hudvård, med fokus på dina behov som kund.

Välkommen
Veronica’s Hud & Kroppsvård
Vårbäcksvägen 3, Tullinge
info@veronicashudokropp.se
www.veronicashudokropp.se

Läs mer
Image

Massage

Hos oss hittar du flera olika slags massagebehandlingar och specialiserade terapeuter. Oavsett om du behöver få bukt med långvarig smärta och stelhet eller bara vill unna dig en stunds avkoppling så kan vi erbjuda en form som passar just dig.
Läs mer
Image

Rehabkort

En kombination av behandling och träning där vi jobbar mot ett långsiktigt mål – ditt välmående.
I detta unika koncept ser vi till alla aspekter av din hälsa och lägger fokus där det behövs som bäst i rätt skede.
Vi startar och avslutar med tester där vi får en översikt över din hälsostatus
Den terapeut som har huvudansvaret för dig kommer tillsammans med det övriga teamet lägga upp en handlingsplan. En plan som kontinuerligt utvärderas och justeras om behovet dyker upp.
Läs mer